Psycho

Nu har jag kommit in efter en lång promenad. Var tvungen att passa på när det är så här vackert väder. Det var synd att jag gick hem och bytte kläder efter promenaden med tanke på alla vattenpölar som verkligen såg himmelskt plaskvänliga ut. Men ska man gå 1½ mil inser tillochmed jag att det inte är läge att hoppa i varenda pöl man ser i tygskor...
Det är ingen tvekan om att det är vår här också nu. Dels smälter det på utav bara fan på vägar och dels så har isen börjat spricka upp i åar och bäckar. Man kan gå utan jacka och ändå vara behagligt varm, och jag känner helt plötsligt ett starkt sug efter popmusik och highschoolpunkarna som bara brukar infinna sig under våren.

Däremot tror jag att folk misstog mig för en fylltratt på vägen tillbaka till Jens efter att ha varit hemma och bytt kläder. Dels var mina kläder helt off när det kom till att passa ihop. Nu säger jag inte att jag brukar vara någon slags tjej när det kommer till att klä sig snyggt eller så, men det är sällan som ens jag matchar lilagröna sjalar från indiska med bondagebyxor och gummistövlar. Släng sen in att det faktiskt blir läskigt halt och obalanserat att hoppa i vattenpölar med gummistövlar och sen försöka dansa till mp3ns musik när man kommit upp på isen igen samtidigt som man blåser såpbubblor som om livet hängde på det. Nej, helt normal såg jag nog inte ut.
Men det är vår så jag kan bjuda på det.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ååh, det skulle jag vilja sett ;) Saknar min Elisabeth! <3

Va härligt att ni fått vår där borta nu också :3 För jag vill icke ha ovår-väder då jag kommer i slutet av april ;P

2009-03-18 @ 17:38:00
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0