Marknadshelg

Då var det officiellt sommar i den lilla staden. När jag, två timmar efter att han åkt till jobbet, gick hem från Jens så såg jag årets första stora fina motorbåtar ligga förtöjda nere vid hamnkrogen. Av någon anledning har ingen som bor i Härnösand råd med så fina båtar, men de som har råd med så fina båtar tycker om att komma hit. Fast ingen förstår varför.
Himlen är blå, gräsklipparna brummar, allting är grönt och soligt och det blåser så att jag tror att jag ska förfrysa vilken sekund som helst.
Ikväll är det marknad som gäller, vi blir inte riktigt så många som det först var tänkt men jag kommer ändå ha tre sötnosar som sover över ikväll. Picnic hos Fanny vid halv 3 tydligen och sen vandrar vi vidare ner mot marknaden och tivolit där jag iår bara ska slösa pengar på fem varma sockermunkar och de tröjor, halsband och åkattraktioner som faller mig i smaken. Hoppas att de har kommit tillbaka med "sexståndet" i år men jag tvivlar, det fanns inte med ifjol. Men jag vill verkligen köpa de där goda kukarna! Ni vet godishalsband? Samma slags godis med bättre smaker i penisformat, hur gott som helst och man behöver inte oroa sig för att hispiga pojkar ska tigga godis.
Borde släpa iväg min feta röv till körskolan också och fixa nåt häfte före halkbanan, jag har fått en ny halkbanetid att ha ångest över på måndag och den här gången lovade de att inte åka en halvtimme före tiden de sagt till mig.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Kanon att sommaren kommit till er också, hehe ;P

Åh va mysigt med marknad! Ha det så jättekul, och åk gärna några åk för mig! ^^

2009-05-29 @ 21:41:54
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0