Ahoy!

Valborg blev asbra!
Efter lite förvirring vid busshållplatsen så knatade vi och två andra besättningar iväg mot mötesplatsen. Pirater överallt och Patrask som vaggade in oss i härliga tankebanor om sommar och lycka. Det vimlade av vackra klänningar, salta sjömän, fantastiska hattar och här och där någon outklädd person som man försökte undvika att titta allt för mycket på.
Bob dök upp med sitt vackra leende och erövrade alla kvinnor på vårat skepp före hon drog vidare mot nya äventyr på Sundsvalls hav. Teddy dök upp och blev tillräckligt full för att alla ska förstå varför han faktiskt är min teddybjörn, men han var lite extra supergosig med vår vackra Anette.
Alla höll sig egentligen relativt nyktra men när man har en picnic i en sluttande och gropig backe är det problem redan där. Och när jag då har snott pappas alladeles för stora kängor som fötterna bara glider i blir det lite extra snubbligt så i slutändan sprang jag runt barfota bara för att ge ett nyktrare intryck. Ja, jag hör hur dumt det låter. Mitt kängvägrande väckte dock upp konstiga sidor hos folk jag knappt känner som envisades med att skopa upp mig och kånka tillbaka mig till filten i hopp om att jag då skulle ta på mig dem igen.
Vid halv 1 var vi tillbaka hos Märtha och plockade med det sista en snabbis före vi föll ner på min och Jens säng och babblade en halvtimme eller nåt. Sen sömn fram tills 8 för min del även om de andra inte var uppe förrän halv10-10....

 Anette ska ha en stor eloge för att hon helt enkelt hade på sig sina vanliga kläder!
 Gåscrew hade av ren snålhet gått hela vägen. Knäppon.
 Ingen picnic utan tävlingar
 Hattarna på parad!~~
 Teddy var söt full.
 Eldning är ett krav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0