Har jag sagt att han är underbar?

Prinsesspartyt var hur kul som helst!
Alla var utklädda och jättetjusiga, vi spelade våra roller som internationella ambassadörer fullt ut - särskilt Märtha från Ryssland och jag ifrån Tjockien - och spelade "pussa prinsen", en ny version av "sätta svansen på grisen".
Kvällen avslutades med disneyfilmer som en extra hyllning till den prinsessiga stämningen.

Sen bar det av hemåt, eller, hemåt och hemåt. Hemåt för att trä av mig vingarna före jag kunde springa iväg till Allra Finaste Thorssa. Efter att ha kysst oss nerför trappan och ner i i sängen känner jag något hårt under ryggen, vad fan är det för skräp han lämpat av här nu då?
Toxic Waste! 10 stycken! Extra stora! Kommer ni ihåg det där godiset jag fick honom att springa runt halva London för att hjälpa mig hitta sista dagen jag var där? Han har hittat det! Han är så bäst, underbarast, finast och perfekt att man blir helt vimmelkantig bara av att tänka på det! Jag fattar inte hur jag kan ha haft sån tur!

Nu sitter jag hemma i fler aminuter för att vi åt på varsitt håll men så fort jag publicerat det här bär det av igen. Tänkte bara att ni var intresserade av att höra. Och ja, bilder från i söndags kommer de med.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Prinsesspartyt låter trevligt =)

Va härligt att du har killen din hos dig, va glad jag blir för dig! x3 Supergulligt det där med godiset ju!

2009-11-10 @ 22:27:06
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0