Så kan det gå

Mitt under all ljusterapi får jag ett telefonsamtal från en Kix som står ute i regnet och långsamt drunknar i väntan på en buss. Tydligen ska hon in till stan för att köpa ut whiskey åt sin pappa, efetr någon sekund kopplar jag ihop i minnet att jag har en 20årsfest att närvara på i helgen, kanske lika bra att handla nu?
Vi bestämmer oss för att möta upp på systemet och jag börjar knata iväg, kommer till första bron före jag ser en välbekan figur; ketchupkuriren Erika. På något sätt lyckas jag övertala henne om att det är en jättebra idé att följa med mig och Kix på systemet och vips så är vi på väg genom regnet.
Efter att vi plockat på oss det vi vill ha och betalt, ivrigt diskuterande courage wolf, stuvade makaroner, uppcon och andra mer eller mindre viktiga grejer, knatar vi iväg till Åhlens utan att hitta något roligt att fästa blicken på, vidare till Hemköp där jag springer några varv i väntan på rätt dryck (som till slut visar sig vara en festis) och sist hamnar vi bland Gårdsbutikens nalle- och godissortiment.
Det känns inte riktigt som att det är läge att säga hejdå än men alla konstaterar att vi inte fått någon middag än, men vart ska man äta? För att fira att vi (än så länge) för en gångs skull har pengar blir det kina. Där jag såklart gjorde av med ungefär dubbelt så mycket som planerat på att prova nya rätter, men det var lätt värt det när vi kan sitta och nostalgitrippa över Yotsuba hela middagen

Och pappa funderar på att "göra en svampbob" och fira mitt andra misslyckande till uppkörning genom att köpa en jävla massa godis imorgon. Skönt att han tar det bättre och bättre, jag gör det då inte.

Men nu vet ni iallafall vad ni har att vänta er av spontan ljusterapi: systembesök och resturangmiddag med goda vänner och förlåtelse för alla "synder" man begått. Jag rekomenderar det skarpt. Trots att mina bröst sakta men säkert försvinner.

Kommentarer
Postat av: Emelie

(Fucking blogg.se vägrar låta mig kommentera på föregående inlägg.. XO Så det kommenterar jag här istället! ;P):

Fan va nedrigt med uppkörningen gumman, it really sucks.. =/ You'll get it next time, tror inte du kommer gå körkortslös hela livet inte, lycka till sötnos! <3



Lät som en trevlig dag på stan det där =) Gulligt av din pappa att köpa godis, hihi ^^ Men det behöver man stunder som denna.. Håller tummarna för dig att det går an nästa gång iaf, ge inte upp! :3

2009-11-26 @ 14:57:15
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

Vaddå bröst försvinner? Vad är detta? Sluta säg sånna saker!!

2009-11-28 @ 03:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0