All part of being a girl

Igår mötte jag och Erika upp med Kix på stan för att hämta ut ett stort paket på 2 kilo.
Vi passade på att handla onyttigheter och kila över till Kalle för att skrämmas lite ett tag också före vi satte oss på en buss hem till henne.
Ivrigt pladdrande öppnade vi upp paketet och när allt papper var utslitet föll vi i andaktsfull tystnad. Lukten av leksak fyllde rummet och man kände en våg av nostalgi överösa sinnena, fastän det var första gången för någon av oss. I början var det lite fumligt och vissa var kanske mer aggresiva än vad som krävdes av situationen men efter ett tag hittade vi alla en rytm som passade oss. Och de dåliga betygen till trots kändes det ändå värt förödmjukelsen i misslyckanden när allas gnista hela tiden höll sig uppe.
Efter middagen fortsatte vi spela DDR ett tag till före vi på något sätt tappade bort vems tur det var eller vem som orkade ge sig i kast med nästa låt. Istället satte vi igång Love Actually vilket resluterade i Kix sedvanligt bortdomnade lemmar, man kan tycka att hon borde lärt sig att inte sitta bredvid mig när jag måste anakondakrama något vid det här laget...
När vi insåg att klockan var halv tolv på natten så resonerade vi oss fram till sömn, som vi så klart pladdrade bort ett bra tag till ändå.

06.10 ringde klockan på morgonen. En snoozning senare var adrenalinet i full gång. Today's the day! Vi studsade ner till frukosten och kämpade i oss några mackor var, visst visste vi att man behövde energin men adrenalinet slog liksom ut hungern. 07.30 Klämde vi in oss i deras röda lilla sittoträng och det bar iväg.
Planen var att vänta på coop tills öppningsdags men när vi en timme före utsatt tid anlände och såg att det redan ringlade en 30 meter lång kö med kravallstaket från dörrarna så var det inget snack om saken. Vi måste börja redan nu.
När dörrarna väl gick upp för första gången så gick kön inte bara de 30 meter vi stod utan halvvägs ner till coop, det är iaf 2-300 meter minst. Känslan av att ta sina steg in i en nyöppnad och ballongfylld Toys R Usbutik går inte att beskriva. Det var som att ta studenten, fast åt andra hållet. Man klev in i en värld fylld av värme, glädje, nyfikenhet och omåttlig entusiasm. Jag vet inte hur många varv vi sprang mellan alla nallar, actionfigurer, musikinstrument, godishyllor, DSspel och (motvilligt från min sida) bebisrosa dockgångar. Men efter en timme hade vi finkammat butiken och lämnade den motvilligt utan att ha köpt upp halva sortimentet utan bara en kudde, två actionfigurer och ett spel. Jag kunde inte slita ögonen från en gigantisk bilbana för bara 300 kronor men är man pank så är man och jag fick nöja mig med en liten Wall-Efigur för 40 spänn...
Men det är lugnt för i kassorna fick man ballonger.


Vi har massvis med bilder, och videos, på vår dans, den gigantiska kön, alla häftiga leksaker och våra snygga ballonger men tyvärr har Erika inte loggat in på MSN sen vi kom hem så ni får vänta på de bilderna ett tag till.... Men de kommer!
BILDERNA ÄR HÄR:

 Kön när vi kom
 Kön typ 15-20 minuter efter att vi kom. Fatta tur!
 Maskotarna Ben och Geoffe! (Kön gick vid det laget till ungefär tjejen mellan dem. Alltså runt tills slutet hade varit vid hennes position på fotot om parkeringen vore tom =P )
 Ballonger när man kom in!
 Disneygången! <3

Och som ni ser finns det två sätt att veta att vi var bland de första in:
1. Det är inte massa folk överallt (än).
2. Det finns (fortfarande) saker på hyllorna.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, naw, va ni är söta! :3 Va roligt att ni hade kul! ;)

2009-10-22 @ 22:55:07
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

haha, fint xD lät som om ni hade riktigt roligt där ^^

2009-10-25 @ 10:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0