Rapporten har kommit!

Kommer ni ihåg min banansmakande ramlösa? Nu har brevet med rapporten kommit, tillsammans med två värdecheckar till ett värde av 40 riksdaler.

Reklamation av Ramlösa Päron/Citronmeliss 150cl, smakfel
Åberopar samtal angående ovanstående reklamation. Vi beklagar att produkten inte har motsvarat förväntad kvalitet och vi är tacksamma att du tog kontakt med oss.
Vi skölker våra tappningsmaskiner med vatten innan en ny sort tappas. För att säkerställa att inga rester finns kvar så ska de första förpackningarna plockas bort och kasseras. Därför jab en trolig orsak vara att det inte har skett tillfredsställande vid denna körning.
Vi försöker på alla sätt att skapa en så säker produktion som möjligt, bland annat genom linjekonstruktion, styrning av produktsäkerhet på linjen, kontroll av råvaror och givetvis färdig produkt. Trots detta måste tyvärr konstatera at ett missöde av det här slaget ändå kan ske.
Som tack för det engagemang och intresse Ni visat för våra produkter bifogas värdecheckar som gäller för inköp av Carlsber produkter i de flesta livsmedelsbutiker. Vi hoppas att Ni i fortsättningen inte skall behöva bli besvikna på våra produkter.
Med vänliga hälsningar
Carlsberg Sverige



Men hur fick ni vattnet att smaka banan???

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, fan va nice! XD

Men ja, jag är också nyfiken på hur tusan de lyckades med banansmaken =P

2009-10-02 @ 12:24:00
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Thorssa

Delar la fabrik/maskiner med nåt annat företag, och sedan blev det någe krux i maskineriet. :P



Fusk dock... jag fick bara 25:- för min felande Daimstrut! :(

2009-10-02 @ 18:28:17
URL: http://thorssa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0