Babbel

Min rygg gör ont.
När vi kom hem till honom i fredags var jag ett tråkigt litet fyllo som somnade så fort jag lagt mig ner i sängen. Som han uttryckte det "vi kysstes i en minut och sen kysstes jag". Detta är alltså en insikt jag kom fram till när jag vaknade och insåg att min bh var kvar medans han bara hade kalsonger på sig, aldrig att jag skulle somna "planerat" på det viset!
Kjolen var också fortfarande på men det märkte jag inte förrän jag kände den där jävla smärtan i ryggen. 4 stora plastknappar intryckta i ryggen en hel natt kan ha spännande effekter. Bland annat måste jag få mycket försiktigare kramar nu än tidigare....

Gick över till Kalle igår kväll med en kladdkaka och började se om Loveless, vi kom igenom halva serien före jag gick ner till bittens och mötte upp med mr Vampire igen.
Kalle är förresten jävligt elak. Efter igår har han fått stränga order om att alltid vända sig bort och hålla käft om något närmar sig min mun. Jag satt och drack upp hans cola när han plötsligt säger något hysteriskt kul om analsex och jag börjar skratta. Inte nog med att soffbordet och vi blev nersprutade, ni vet hur man måste andas in kraftigt när man skrattar alldles för mycket? Det fanns kvar cola i munnen när jag gjorde det och det slutade med att jag låg på alla fyra nere på golvet och halvt om halvt spydde cola samtidigt som jag försökte sluta skratta. Stygg slav.

Det är fint väder idag. Det vet jag för jag och Hörntänderna slog vad om huruvida det var molnigt eller inte imorse, han skulle köpa en ask läkerol om det var mulet och om jag hade fel skulle jag tydligen suga av honom.
Påminn mig om att hasardspel är en synd nästa gång?


Nu blir det dusch och sen iväg till Kalle för att kolla klart på mina sötbögar.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Uff, hoppas din rygg mår bättre snart!

Haha, fy fa jobbigt det där med colan lät, huvaliga! XD

2009-09-21 @ 14:06:48
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

pwned

2009-09-22 @ 00:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0