Ja, helgen då...

Vi tar det väl från i fredags när jag åkte iväg till Timrå för att möta upp med Teddys mamma som skulle ta mig till hans brors hus där vi skulle hundvakta, mitt ute i ingenstans visade det sig.
Det fanns inte så mycket att göra utan vi satt mest och pratade i början, kollade på lite film och gick ut med hunden då och då. Hans andra brorsa kom förbi med sin supersöta flickvän också men de drog när hon senare på kvällen fick migrän...

Lördag vaknade jag vid 7tiden av att hunden skäller och att Teddy vaknar och börjar ryta åt den att hålla käft, sen ligger jag vaken i 2 timmar och kliar mjuk hundmage i väntan på att han ska vakna vilket han till slut gör. Snabb hundpromenad före frukost och sen hamnar vi framför msn. Det visar sig att några av hans kompisar ska ut på krogen under kvällen och vips har vi bjudit med oss själva, hunden kan man lämna hos hans pappa under de timmar vi är ute och dricker.
Efter en snabb dusch där kallvattnet tog slut och varsin panpizza dyker skjutsen upp och vi åker iväg för att hämta de två bröderna som ska med och handla lite fördricka. Hamnar hemma hos Teddy vid 4tiden där alla sitter på hans rum och garvar. Tar bussen in till stan som bara jag och Patte hann ombord på. Vi sätter oss på kebabcity och väntar på de andras ankomst, min kebab med bröd vägde typ ½kilo och jag åt girigt upp varenda liten bit som den tjockis jag är. När de en timme senare har anslutit sig till oss igen börjar utvärderingarna, var börjar vi, vart ska vi ikväll, var kommer vi vara mest? Efter några om och men hamnar vi på BK men med tanke på hur tidigt på kvällen det är (9ish) så är det ju inte en jävel ute, Teddy blir lite grinig. Vi går vidare till Irish, lite fler men han hittar åter igen någo att störa sig på. Avenyn besöks och det är samma visa där, Teddy är missnöjd så vi drar vidare. Han vill festa "som studenterna nere i blekinge festar" så vi knatar iväg till kårhuset men trots att det är fullt ös och tidigt på kvällen vill han inte ens ge det en chans. Rundan återupprepas i samma ordning med samma klagomål. Det är för få folk, musiken suger, tjejerna är för fula (när vi hade ett bord bredvid oss som var fyllt av tjejer som, hade det inte varit för bristande längd, kunnat jobba för Victorias Secret). Vad vi än försökte var det fel och när vi kom tillbaka till kårhuset och skulle kolla om och vad det kostade så var han försvunnen när vi kom ut igen med svaren. Kvar står jag alltså ensam mitt i natten tillsammans med två killar som jag basically aldrig har pratat med före den här kvällen. Kuuul...
Vi drog iallafall vidare runt på stadens krogar före vi, för min skull, hamnade på subway en snabbis före vi tog sista bussen till Timrå och smög oss in i deras fasters tomma hus för att sova.

Söndagen börjar med att jag vaknar i en stor dubbelsäng i ett kallt rum. Jag tassar försiktigt upp på toa och kryper sen ner under täcket igen för att skriva ett sms till Teddy och fråga hur han mår och vart han befinner sig. Mitt under smsskrivandet så dyker det upp ett främmande kvinnoansikte i dörröppningen som ser precis lika förvånat ut som jag känner mig rädd och generad. Må så vara att pojkarna har frit tillträde till hennes hus men hon var inte där när vi kom, jag har aldrig träffat henne förut och nu ligger jag i deras säng.
Att Teddy fortfarande är förbannad råder det ingen tvekan om över den korta tonen i hans svar och det visar sig att han redan åkt tillbaka till huset i ingenstans, hur jag ska ta mig dit bryr han sig inte heller om. 
Patte följde iallafall med och plockade upp mina förfestrester hos Teddys farsa före han följde mig till bussen. Med mig frenetiskt ringande till alla härnösandare med körkort jag känner, för inte fan vill jag komma hem till föräldrar som redan är sura på att jag är "oansvarig" och berätta att jag har en hårddisk för 800 som finns ute i en jävla bushstuga 4 mil från hemmet.
Får väl inte direkt tag på någon som kan men Kalle lovar att iallafall försöka hjälpa till att ragga upp en bil så jag drar hem till honom när bussen väl kommit fram. Sitter där i nån timme, käkar, kollar på film och snackar om hur fin min Phösare är. Han var tillochmed snäll nog att lyssna på allt jag sa om hur fin den här killen är och lånade sen ut sin dusch när Hörntänderna hör av sig om att sitta och sjuka sig framför en film tillsammans.
Dansade hela vägen mellan de två husen och kände mig allmänt bra. Jag kom fram, plingade på och efter ett tag öppnades det och vi satte igång Year One med Jack Black och Micheal Cera. Vi kysste bort slutet på filmen men det lät som den fick ett lyckligt slut....

Morgonen börjar med en skrämmande lång mysstund före vi går upp och äter frukost; pannkakor och mackor. Kollar lite på en kul serie, hånglar lite mer, busar lite till. Lunch - pannkakor och gulashsoppa före fler kyssar och nästa film. Middag - pasta med tonfisk och sen lite mer gosande. Sätter igång mobilen igen och märker att halva min kontaktlista helt plötsligt hört av sig, tydligen har Patte och min mamma skrämt upp halva västernorrland om att ingen sett mig sen igår eftermiddag. Så nu måste jag alltså sitta i en halvtimme och svara på sms och lyssna på röstbrevlådor som oroar sig över mig... Så mycket för mysstund liksom.

Så det var min helg. Full av konstiga misslyckanden och sura människor. Ändå har jag haft rätt kul..?
Imorgon måste jag hämta hem min hårddisk...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men va fan, va Teddy betedde sig svinigt då! =O Som att han skyller på dig att han tyckte kvällen sög, wtf! Taskigt gjort tycker jag..

Ooh, kyssande är mysigt ;)

Och jag tycker det är så dryyygt att din mamma och den där Patte skulle börja panika sig över dig sådär, jag menar snälla rara! Du är faktiskt 20, nu får de ge sig! (ja, du hörde ju mina reaktioner om det där igår i telefon, så =P)

Låter bra att du hade en kul helg iaf, även fast många delar lät rätt så sugiga..

2009-09-15 @ 11:15:19
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0