Ramlösas nya smak?

Jag och Kalle började dagens studier med att gå till Ica och inhandla förnödenheter som cola åt honom och bananer åt mig. Eftersom han köpte cola ville jag också ha något att dricka, en ramlösa med päron/citronmeliss blir bra. Trodde jag ja. När vi kommit ut till parkeringen öppnar jag min ramlösa och tog den första klunken av den söta ... banansmaken?
En klunk till för att bekräfta, jo nog fan smakar det banan alltid. Sån där äcklig banangegga som tandläkaren alltid smetade på tänderna när man var liten.
Räcker över flaskan till Kalle och frågar om han tycker den smakar päron/citronmeliss som det står att den ska göra. Nej, han tycker också att det smakar banan.
Vad gör man nu? Bananer är gott men det betyder inte att jag vill dricka det också. Gå in och klaga och hoppas på en ny flaska? Men har kassörskan verkligen rätten att göra det? Gå in och köpa en ny, men det känns dyrt. Man kan skicka in flaskan till ramlösa och få en ny? Har de en adress någonstans? Nej, men ett telefonnummer.
Helt plötsligt står jag alltså med en telefon i handen och ringer till Ramlösas konsumentservice. Nu ska de alltså kolla labbet för att förstå vad som hänt och jag ska få en rapport på vad de hittar hemskickad, tillsammans med ersättning för flaskan.
Obsessive bitch much?
Bara ett tips till Ramlösa: Banansmak var inte så gott.

Kommentarer
Postat av: Thorssa

Fick en tip-top utan chokladoeverdrag once, fick ett presentkort pa 25:- YEY! >P

2009-09-24 @ 15:20:43
URL: http://thorssa.blogspot.com
Postat av: Emelie

Hahaha, det här låter ju spännande! XD

2009-09-24 @ 15:23:00
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0