Ynk

Igår blommade den där förkylningen ut helt. Vaknade med raspig hals, igen, och på skolan började näsan rinna okontrollerbart. Fram emot kvällen när Beelz klagar på att han precis som Thorssa har fått feber tar jag tempen och lo and behold, den påstår att jag är 1½ grad varmare än vanligt.
Så jag tog en ipren, en nappflaska med honung och te och gick och la mig framför ett kostymdrama.
Någon gång inatt vaknade jag, antagligen kring 4-5 för det vara inte mörkt utan bara grått ute, och låg vaken i en timme utan att kunna somna om för att jag hade gåshud över hela kroppen ch frös så jag skakade, trots att mitt täcke är ett "vintertäcke".
Behöver jag berätta att jag när klockan ringde, och tempen visade ännu högre än när jag somnade, ringde till min chef och sjukanmälde mig.
Men det känns så jävla ovärt att sitta hemma och vara sjuk, särskilt som det bara var idag och imorgon jag hade kvar på sommarjobbet.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fy fasen din stackare! Krya på dig i massor! <3

Och va drygt att måsta sjukanmäla sig med så få dagar kvar! Men jag förstår dig..(Tror inte jag har feber iaf (har inte kollat), så jag tänker tvinga iväg mig själv till jobbet imorrn iaf, uff..)

2010-08-17 @ 14:16:08
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

>:-[

2010-08-17 @ 18:51:30
URL: http://satan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0