Håhåjaja

Var på årsmöte med MINK (MIuns Nätverk för Kvinnor) idag.
Jag har inte varit en så himla ambitiös medlem, mest dykt upp när det funnits mat; middag, debatt med lunchmacka och nu årsmöte med fika. Men jag tycker ändå rätt bra om föreningen och att vår ordförande orkat bemöda sig med att känna igen allas ansikten nog för att heja i korridorerna.
Vi snackade om vad som gjorts under terminen och vad som skulle vara kul att göra nästa termin. Typ vilka föreläsare man kan flörta fram och hur man ska uppmärksamma internationella kvinnodagen. Får se vad som händer, men det låter lovande.
Jag anmälde mig som frivillig för att fixa några kontakt-tagar-grejer och när ordföranden skulle skriva ner mig kom hon inte ihåg vad jag hette. Tills jag sa "Elisabeth", då flög hon upp och nästan skrek mitt efternamn. Jag fattar inte, sen när kommer folk ihåg mitt efternamn. Det om något brukar ju vara vad jag får bokstavera i början...?
Sen satt jag på Navet och frös i nästan en timme och frös före jag kom på att jag hade fått en stämpel på varje ruta på mitt "6e koppen gratis"kort från pressbyrån. Då gick jag dit och hämtade ut en varm choklad och mådde lite bättre igen...
Inte så spännande uppdatering när allt kom omkring. Men det är lugnt, jag är inte så himla spännande.

Kommentarer
Postat av: Beelz

Sounds like a rug-muncher club... can I join?

2010-12-16 @ 19:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0