Jahapp

Idag är det den 5e december ifall någon inte visste det.
Hela min uppväxt i Härnösand har det betytt att man ska stå på torget klockan 5 i 12 och kramas. Jag har alltid tyckt att hela 5i12rörelsen är helt fantastiskt bra men tyvärr har jag inte dykt upp där sen jag var 15 år. När jag var 16, 17 och 18 gick jag gymnasiet i en annan stad, och hur mycket jag än skulle vilja kunde jag inte tycka att det var helt värt att skippa 1 eller 2 lektioner + lunchen för att ta mig fram och tillbáka till Härnösand, jag hörde tyvärr aldrig om liknande aktioner i Sundsvall.
Året efter gymnasiet hade jag inget jobb och vänt på dygnet och tappat bort datum i sån stor utsträckning att jag inte insåg vilken dag det var förrän klockan 15 nästa "morgon" när jag vaknade. Ifjol har jag ingen aning om vad jag gjorde men återigen missade jag mötet. Men i år! I år skulle jag banne mig dyka upp, särskilt efter ett val som det här. Jag ställde klockan och skrev in på mobilen så att jag skulle komma ihåg att gå dit 20 minuter före det började.
Idag vaknade jag, kände mig jättepigg och extremt taggad på mötet, men klockan var ju bara strax efter 9 så inte kunde det skada om jag läste lite mer ur Harry Potter och halvblodsprinsen? Det var ju inte så¨långt kvar i boken och jag hade ju ändå ställt klockan. Så jag sätter mig upp i sängen och läser, och läser, och läser tills klockan ringer. Mitt under Konversationen i astronomitornet mellan Draco och Dumbledore. Det gick inte att sluta läsa när jag visste att Dumbledore skulle dö om bara någon sida. Det gick inte heller att sluta läsa när han nyss hade dött, hur dåligt man än ser genom rinnande ögon så måste man få "se" honom begravas. Så nu är jag klar med boken, 45 minuter efter att mötet som brukar vara ungefär en timme började, och jag är varken färdigklädd eller frukostäten. Bättre lycka nästa år.
Nu ska jag gå hem och byta ut Harry Potter mot matteboken och pulsa iväg till Kalle, han tjatar precis lika mycket som Erii och Thorssa om att jag måste hänga med, och motvilligt vet jag ju att de har rätt... Dödsrelikerna får vänta tills ikväll.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, ja, det brukar kunna bli sådär när man läser en bra bok, man fastnar helt enkelt, tro mig, jag vet hur det är ;) ^^

2010-12-05 @ 23:40:13
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0