RESTIPS!

När vi i söndags bestämde att kön till djurparken var för lång för att stå och vänta i drog vi istället ut på vår egen lilla upptäcksfärd. Vi kollade in både London och Towerbridge, vi klättrade upp i Monument (som jag inte ens kände till förrän vi hittade dit) och vi hoppade av vid Kings Cross för att se att de flyttat platform 9 3/4 till 8 3/4. Men the setup var den samma.
Under hela den här dagen så lotsade vi oss runt med tunnelbanan och av en slump hamnade vi vid Tower Hill där vi såg en poster. Om Jack the Ripper tours varje kväll klockan kvart i 7.
Igår gick vi på den turen, i ösregnet (min jacka är fortfarande blöt), och det var helt fantastiskt! Guiden var charmig, berättelserna spännande och man fick se bitar av London på ett sätt jag är övertygad att man missat annars. Så alla Londonresenärer fram över måste lova mig att gå på den här turen! Den tar ungefär två timmar och det är en frivillig kostnad så det är absolut något ni borde satsa på.
Vi tar det igen för att ni ska fatta.
Tower Hill (precis utanför tunnelbanestationen). Kvart i 7. Varje kväll. Asbra.
Got it? Bra. Nu ska vi rusa iväg till hans lektion och se hur sent vi kommer idag igen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Va mysigt allt det där låter! Vill också turista runt i London! x3 Och den där turen är definitivt något jag inte skulle tacka nej till ;D

I wanna go to London! XD

2010-02-17 @ 12:03:50
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

Låter ju som om det kan vara en intressant tur ^w^ ska kolla ifall mina bröder, om vi nu åker tillEngland, vill gå den ^^

2010-02-19 @ 10:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0