Lördag

Eftersom nyår var piss och jag fortfarande inte träffat någon annan hemvändare än Thorssa under jul så valde jag att haka på när John ville ut på krogen i lördags. Problemet var ju bara att jag nyss varit sjuk och inte riktigt kände mig manad till alkohol under min första friska dag. Lösningen? Hallonsoda.
Hoppade på den fullsatta bussen vid 7tiden och slog mig ner bredvid första bästa människa med fantasybok. Han presenterade sig som Tvåmeterstomten (2.06m över marken) och efter att jag spillt hallonsoda över oss båda drog snacket igång. Han åkte mellan Luleå, där han varit på bröllopp, och Uppsala, där han jobbade på Max. Han rollspelade och hade pluggat forntida hantverk (flintknackeri, smide, husbyggnad i vikingastil etc), han hade också en passion för tortyr och vi disskuterade säkert 2 mil om olika tekniker. Bra början på kvällen.
I sundsvall skiljdes våra vägar åt  och jag mötte upp med Jacke på navet och lyssnade på när han och två småttingar disskuterade Avatar före John dykte upp och vi tre knatade iväg till Irish.
Kvällen var väl inte direkt fartfylld men det uppdagades ändå ett och annat. Till exempel: Jacke har en välutvecklad fetisch för lår, John är en bra tjejkompis att ta med sig ut när inte Emelie kan/vill/orkar, ingen tror på att jag nånsin haft dåligt sex, ingen tror att jag haft så bra sex som jag haft, killarna tar hellre den blonda bartendern med putmage men gullig rumpa än brunetten med felfri kropp, jag borde sluta dricka fatcider, Teddy tar vad han kan av jägern (även om det bara är två droppar i botten av ett shotglas) och man (jag och John) kan visst göra en soffa till ett dansgolv bara man vill.
När klockan började närma sig två konstaterade John att hans smsande med grannflickan nog inte skulle leda till sex den här gången heller och när han råkade försäga sig om rea i birsta nästa dag bytte jag helt sonika sovplats från Jackes soffa till Johns matta.
Det konstaterades även att John bor alldeles för högt upp på södra berget för min smak.

Nästa morgon vaknade jag för femtielfte gången strax före 8 och vi bestämde oss för att det var dags för frukost. Underskatta inte restmackorna man kan leta reda på i deras kylskåp! I väntan på att hans mamma skulle komma tillbaka från morgonpromenaden med hundarna så vi kunde ge oss iväg spelade vi nåt nytt spel till hans xbox (rainbow six, tack Thorssa) - vi sög. Off to Birsta och ett proppfullt MQ med dyra, nerreade kläder som jag aldrig skulle drömma om att stänga in mig i. När klockan blev 10 öppnade iallafall resten av varuhuset och jag smög iväg till Akademibokhandeln, utan att hitta vad jag sökte efter. Efter ett tag var iallafall John och hans mor klara i den proppfulla affären och jag och John smög oss ut på nya reaäventyr som resulterade i en skitsnygg kjol åt mig som han tyckte såg tacky ut....

Kommentarer
Postat av: Emelie

Lät som en trevlig kväll =) Sorry att jag inte hängde med =/ Next time hunny! <3

2010-01-06 @ 18:33:16
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0