Nu kommer de!

Kommer ni ihåg Kix prinsessparty i november? Nu har jag äntligen fått bilderna så nu ska jag dela med mig av ett urval med er.

Vi fick ta porträttfoton.
 Så här har vi prinsessorna Kix, Susanne, jag, Emmy, Nike, Amanda (Tott), hennes kusin Karin, Karins kompis Elina, hennes storasyster Chattis, Märtha, Erika, hennes kusin Olov, alltid vackra Anette, hennes lillasyster Mia och till slut Sandra.

Nu när ni fick nån slags presentation på allas tolkning av "prinsessigt" så ska jag försöka presentera adlingarna lite närmare. Det jag kommer ihåg alltså.
Jag var prinsessan från Tjockien, ett anrikt land med många övergivna rutschkanor eftersom folket växt ur dem på bredden. Märtha var den fåfänga (troll-)prinsessan från Ryssland, ett land med använda rutschkanor och i en mild dispyt med både Tjockien (som har nationalsporten Kast med litet troll) och Prinsessan Anettes rike Fourchania efter att Ryssland i somras invarderade Fourchanias största soptipp. Nike var från ett litet litet koloniserat rike som konstant fick byta namn under kvällen alllt eftersom de olika länderna tog över henne, först Susannes Taekwandoville(?), sedan delade även jag på henne tillsammans med förstnämnda, för att hon sen skulle säljas som prinsesslav till Kix i Sörantjärnia födelsedagen till ära. Amanda var den högt ärade prinsessan av det älskade och alltid neutrala (till skillnad från krigsmakterna Tjockien och Ryssland) Tottenstein, ett ljuvligt semestermål där exceptionellt fluffiga får växer på träd tills de mognat för att falla ner på ängen där de sedan betar resten av sitt liv.

Nu kommer det fler bilder. Why? För att det togs många.

 Som representant för fåfängans land Ryssland finns det såklart extra många vackra bilder på Märtha, men som ni ser på den här släpper hon ibland sin grace och ser ut som e vanlig dödlig. Min vackra Märtha <3
 Den här bilden delar jag med mig av enbart för att det är första gången någonsin som jag sett bättre ut än Susanne på ett kort! Jag var i chocktillstånd och vill se om det här fotot har samma effekt på er.
 Kix fick som sagt vår gamla koloniprinsessa Nike i present och döpte på samma gång om hennes rike till Kvastien.
 We had tacos!
 Then we had CAKE!
 And then.. And then we had cupcakes and watched Disney!

Ja, det var ett bra kalas. Tyvärr blev det inte så många foton under varken "Pussa prinsen" (Sätta svansen på åsnan fast med läppstift) eller under fiskedammen. För det näringsintaget fanns också. Och jag fick 3 påsar utöver min egen! Jag älskade verkligen att vara från Tjockien under den där kvällen...

Kommentarer
Postat av: Mistress

Jo, jag bodde I taekwondoville, så ta bprt det där frågetecknet! :P och vadå första gången? Säger fortfarande att det finns fler! Och tott var inte så neutral, ho och jag h ade en hemlig pakt mot Ryssland.. Fast den har du inte hört NÅGONTING om, eller hur slav? :P

2010-01-19 @ 13:42:30
Postat av: Emelie

Oh, va ni såg ut att ha mysigt! :3

2010-01-20 @ 13:19:35
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: St. Ricardo of Millbrex

Phwoar! If all princesses looked like you there wouldn't be any republicans!



You look good enough to eat :)

2010-01-20 @ 21:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0