Omstart! 12 nya månader att fördriva!

Vaknade utsövd och glad. Visserligen 0,3'C varmare än normaltemp men det var kanske bara täcket som spelade in. Magen känns iallafall lugn, har visserligen inte vågat äta nåt än iallafall, men jag tror att den kommer uppföra sig som en snäll mage när jag väl gör det.

Nyår var misslyckat. Obviously. Det blir lätt så när man har 2 graders feber som tvingar en till sömn och spyr bara man häller i sig en kopp te... Smög dock iväg till Thorssa vid tolvslaget för en kram, det skulle kännas fel att börja det nya året någon annanstans än i hans armar. Sen hade jag ju turen att faktiskt få riktiga kyssar också men de fick han ta intiativet till - behöver ju inte pracka på honom mina baciller i onödan. Genast blev kvällen lite bättre.
Kom hem kanske 30 minuter senare för att finna att huset blivit nersläckt och att det stod en flaska pommac på bordet, så jag drabbades av tillfällig sinnesförvirrning och tog ett glas. Nej, jag spydde inte (otroligt nog), men efter det var jag tvungen att sitta rak i ryggen i en timme i ett försök att få magen att lugna ner sig. Kanske inte helt värt när jag tänker efter...

Hoppas att alla hade ett bättre slut på förra året än vad jag hade (att döma av era sms hade ni det) och att ni inte är allt för bakis idag.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fy tusan med ett så nedrigt nyår alltså.. =/ Bra du fick din nyårskyss iaf! :3

2010-01-12 @ 14:58:34
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0