Lite snabbt

Mascaran får vänta med att bli månadsuppdrag tills april när jag har mer pengar. Marsuppdraget blir istället att, tillsammans med Emelie, lära mig göra suffléer. För det ser alltid så gott (och lyxigt svårt) ut på film men ingen av oss har varjen provat att äta eller baka en. Alltså ska jag göra anspråk på henne ytterligare en helg från hennes pojkvän för att roa oss i köket, kommer bli askul!
Och jag har hela skor nu. Hälarna på mina vinterskor hade ju börjat glappa så snön ramlade in mellan sulan och resten av skon så mina strumpor ändå blev kalla och blöta men i vanlig ordning var mitt kvitto borttappat (när ska jag lära mig?). Svängde iallafall förbi DinSko igår före bion och berättade hur det låg till, eftersom jag kom ihåg att jag betalt 400 för dem i höstas bestämde de att jag kunde få välja ett nytt par för samma pris och bara gå därifrån, så nu har jag ett par nya snygga skor och 50kronors tillgodokvitto som plåster på såren. Jag gillar när världen fungerar som jag vill att den ska.
Solen skiner och ända sen jag öppnade ögonen imorse har jag velat ut till pulkbacken. Måste bara få tag på sällskap först för jag vägrar vara den enda personen i backen som är över 12.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ska bli så spännande uppdrag det där tycker jag! x3

Alltid nice med nya skor ;)

2010-03-07 @ 19:19:29
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0