Surprise surprise

Jag var hos Susanne igår och som de nördar vi är gled samtalet så klart in på Disney efter ett tag. Den här gången var temat "who is the hottest Disneycharacters?" Vi hade ju så klart redan svaren på den här frågan. Prins Erik från Lilla Sjöjungfrun och Megara från Hercules, utan tvekan. Men om man gör en topp tio lista, hur skulle den då se ut? Så vi samlade ihop namn på de som är hetast i Disney, vilket visade sig vara otroligt svårt då vi snabbt konstaterade att de gamla prinsarna bara är små statister för att prinsessan behöver någon att vara kär i och att de därför ofta är rätt slarvigt tecknade och ibland tillochmed fula. Men prinsessorna måste ju gå bättre, de har ju alltid sett jättefina ut! Och visst gjorde de det, såg fina ut alltså. En vacker prinsessa, två vacker prinsessa, tre vacker prinsessa, femtioelva söt prinsessa, men inte en jävel var ju het! Dumma barnvänliga Disney. Så för att lyckas komma upp i en topp tio för männen och en för kvinnorna så var vi tvugna att gå lite utanför Disney och lånade därför karaktärer från tre filmer som inte var just Disney, men vi förbiser den lilla detaljen tycker jag.
Så vilka blev då topp tio hetaste karaktärerna? Här kommer listan! Oh, och jag måste bara tillägga för alla er killar jag frågat som ofelbart väljer Jasmin som mest knullvänliga prinsessan, ni väljer fel.

Top ten Hotness of Disney Men
Naveen från Princess and The Frog
Aladdin från - nähä - Aladdin
Kocoum från Pocahontas
Jim Hawkins från Skattkammarplaneten
Shang från Mulan
Dimitri från Anastasia
Tarzan från -gissa varifrån - Tarzan
Erik från Lilla sjöjungfrun
Phoebus från Ringaren i Notre Dame
Garrett från Det magiska svärdet - Kampen om Camelot

Erkänn, inte en jävel av er trodde att Naveen skulle vinna, eller hur? Inte vi heller. Kocoum är het, men han är en sån där man liksom inte tänkt på när man ser filmen så det var kul att han också fick vara med. Jim är ju sjukt snygg och har varit enda sen filmen kom ut, men eftersom jag snart blir 6 år äldre än honom så bestämde vi att han, precis som när filmen kom, är 2 år äldre än mig och att han åldrats snyggt, bara för att slippa pedofilikänslorna liksom. Vi trodde Dimitri skulle vinna över Shang men konstaterade att även om han absolut inte är nån man skulle tacka nej till med det där leendet klär man hellre av Shang. Dessutom tjänar Shang ytterligare poäng genom att redan vara halvnaken. Susanne ville att Garrett skulle komma högre än Phoebus men det gick inte att få en enda vettig bild och argumentet att Garrett har längre hår räckte inte hur långt som helst.
Ni hängde med i allt? Bra, då går vi vidare till tjejerna.

Top ten Hotness of Disney Ladies
Esmeralda från Ringaren i Notre Dame
Megara från Hercules
Jasmin från Aladdin
Helga från Atlantis
Anastasia från - trumvrivel - Anastasia
Chel från Vägen till Eldorado
Kida från Atlantis
Musornas ledare (dvs hon i mitten) från Hercules
Ursula när hon stulit Ariels röst från Lilla Sjöjungfrun
Musa nummer två (dvs långt lockigt hår) från Hercules

Topp tre var löjligt enkel att fastställa och vi erkänner pojkar, Jasmin är grymt het i sina röda slavkläder men tittar man bara på henne i allmänhet - när hon bär blått - kommer hon inte förbi Megara. Vi hittade ett grymt vackert "VLCmoment" på Anastasia, när hon precis ramlat över snöhögen och blänger på hundvalpen, där jag inte kunde sluta tänka SURPRISE BUTTSECKS! Så jag valde att inte ta den bilden nu. Det var ett långt bråk om huruvida Kida eller Chel skulle få sjätteplatsen, till slut vann Susanne med sin Chel pågrund av Chels mjuka kurvor och Kidas kantiga ansikte. Och som jag skrev i början, det är svårt att hitta Disneytjejer som är heta och inte bara vackra eller söta, men det märks väl antagligen när vi måste dra in Musorna och Ursula...

Så vad tycker ni? Har vi valt rätt personer på rätt platser? Och tänk nu inte på personligheten. På de här listorna ska vi vara 110% ytliga! (Annars hade vi ju lyckats få med Frollo också, mums för griniga gamla gubbar!)

Kommentarer
Postat av: Mistress

haha, we are so nerdy! But I still can't get over the fact that Naveen won! :O

2010-03-14 @ 21:00:02
Postat av: nike

I really enjoyed reading this XD



...men jag tycker fortfarande att kida >chel

båda är awesome men...whut kida har en het accent.

2010-03-14 @ 21:02:01
Postat av: Emelie

Hahahaha, ni är så söta! XD

2010-03-15 @ 13:16:19
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0