What say you? Aye!

Fick just detta meddelande på Facebook och tänkte genom de fantastiska knapptrycken ctrl+c ctrl+v dela med mig av mina planer inför valborg. Finns det nån som läser här som ska fira i Västernorrland tycker jag att ni också ska pallra er iväg till Sundsvall för superfesten.


Darra min spant och knarra mitt träben!
Det är dags för det norra havets värsta avskum att än en gång fira in den nalkande sommaren vid dödens kullar i Staden mellan bergen. Av denna anledning vill vi, Krogryggarna bjuda in eder till årets upplaga av piratpicnicen.
Illaluktande avskum och lättfotade skökor som ni är så förväntas ni infinna er på denna tillställning för att begå hor i buskarna, utbyta käftsmällar på ängarna och inmundiga oändliga mängder rom.
På grund av den lilla mängden blod som beräknas finnas i alla piraters alkoholomlopp, uppmuntras picnicens alla kvinns till att ha djupa uringningar och korta kjolar. Detta för att männen skall hålla sig vakna och i muntert lynne. I gengäld för detta kommer jag, Egil Tveskägge och min kompanjon Kasper att hålla oss så lösaktiga vi bara förmår.
Vad beträffar klädsel är det även detta år förväntat att ni kommer iförda era bästa trasor i senaste 1700-talsmode. De som får för sig att förutspå framtida trender inom klädindustrin kommer att bli fastbundna uppochner på kvällens latrin-träd.
Aktiviter under kvällen kommer att bestå av Inmundigande av jästa och destillerade drycker, Slickande av naken kropp, Smädesbattle, sångduell och vadhellst mer ni kan tänka er.
Piratpicnicen kommer som vanligt att äga rum vid Granlo gravkullar i Sundsvall på valborg den 30:e april klockan 18. Dryckjom och eventuell mat och/eller småflickor/gossar som skall förtäras medtages av egen person.
Så dra på ögonlappen, slit med edra vänner och fränder för att härja in sommaren med oss!

Väl mött önskar Krogryggarna.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hehe, låter ju spännande ^^ Nice beskrivning ;P Får se om jag dyker upp eller ej =P Har inte kommit så långt i min planering än XP

2010-03-16 @ 14:22:20
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

Jag hade också velat vara där förra året! ;_; Dumma hals som satte stopp på de planerna! Men i år, då ska jag banne mig vara där, om jag så vore dödssjuk! >_< xD

2010-03-24 @ 22:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0