Framme

Resan gick bra. Jag och Kix hamnade i matkoma på tåget flera gånger om i försöken att avsluta pastasalladen jag rört ihop och ändå slutade det med att vi fick slänga hälften när vi kom fram.
På planet hamnade jag bredvid en kvinna som jobbade som nån slags "general manager" för EFs vuxenfjofferier i Brighton. Så vi snackade språk, studier och brittiska stereotyper medans planet lämnade Stockholm. Sen flyttade hon dock ett säte bakåt för att få plats med sin laptop när Kix flyttade bakåt till vår rad.

Efter mycket förvirring hittade jag till slut fram till Victoria station och Thorssa. Den här gången fick vi visserligen inga kommentarer om att "get a room" men när jag katapultade mig in i hans armar på stationen var det en kvinna som fnittrande halvropade "I think she's missed you" och på tåget hem hörde jag hur snubben i sätena framför oss diskuterade med sin reskamrat hur irriterande det var med det där eviga smackljudet, samtidigt som han parodiserade kyssljud.

On another note: Tredje natten sen vi skiljdes förra gången som jag sov gott inatt. Det var på tiden! (De andra två var valborg när jag skedade med Märtha och Emelies födelsedag när jag sov med Kix.)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Va härligt sötnos, förstår du är glad att vara med pojken din igen :3

2010-05-27 @ 20:09:07
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0