Så gick det alltså idag

55 poäng på teoriprovet! Så jävla lycklig, inte nog med att det är över de obligatoriska 52, det är ett poänghögre än i höstas. Trots att jag bara skummat igenom boken 1½ gång.
Var helt skakig när jag klickade på "visa resultat" efter att ha besvarat alla 70 dumma frågor. Jag skämtar inte, jag kände mitt hjärta slå inte bara i bröstkorgen, magen och halsen, jag kände det genom hela armarna och ut i fingertopparna, ner genom benen spelandes över mina knäskålar och dunkandet som fyllde mitt huvud de där sekunderna som provresultatet laddade var inte av denna värld.
Var fortfarande helt virrig av adrenalin när jag gick från provet, halvvägs över gatan kom jag på att jag ju faktiskt cyklat dit. Sen hem och dricka ett glas juice för att lugna ner mig lite före jobbet. Då undrar jag var min väska är och för första gången någonsin så letade jag faktiskt efter den i kylskåpet (där var den inte men som jag var just då kunde man aldrig veta), mitt rum, övriga köket och till slut återfanns den i hallen. Smidigt där. Det tog ungefär en timme på jobbet före jag slutade darra medans jag gjorde allt jag skulle.

Dagen gick vidare. Lite jobb. En körlektion som gick halvkasst.
Lite mer jobb och sen var det dags för uppkörningen.
På vägen ner kändes det hemskt, sen lugnt men när jag kom innanför dörrarna så tog skräcken åter överhanden.

Killen verkade trevlig även om han blev tystare mot slutet men bortsett från klanteri vid en korsning så tyckte jag att det gick rätt bra och att jag faktiskt borde klara mig.
Ja, det kan man ju tycka. Men inte han tydligen. Klagomålen den här missade uppkörningen var att jag "var för snabb i kurvorna ibland", "väntade för länge" vid en påfart till E4an där jag hade väjningsplikt(!) och att jag fick ett motorstopp vid ett rödljus och "när bilen bakom tutade så muttrade jag 'jaja, jag är på väg' istället för att få igång bilen och köra iväg snabbt." 
Bättre lycka nästa gång?

Men jag känner mig onekligen som Svampbob Fyrkant i avsnittet där han ska köra upp för ... +100:de gången: Han får alla rätt på teorin och så fort han hamnar bakom ratten så blir det fel, nya sätt varje gång. Och det slutar varje gång med att hans körlärare Mrs Puff blåser upp sig som en ballong på klassisk blåsfiskmanér och med grötig röst säger "varförSvampbob?"

Kommentarer
Postat av: Emelie

Stort grattis till teorin! Kul =)

Nedrigare det där med uppkörningen.. >_< Va drygt.. Men nån gång ska det gå! Man får lära sig av sina misstag helt enkelt.. <3

2010-05-19 @ 18:30:38
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

sv: Indeed we are! *Cue 80's comedy show with an odd couple*

2010-05-19 @ 22:20:50
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Richie

Congratulations xoxox

2010-05-20 @ 23:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0