ETTA! (igen)

Igår var det sista dagen på nollningen. Först träffades vi vid 12 för nollningscermonin, som visade sig innebära 1 timme extra lekar.
En av dessa lekar var att gå skottkärra runt vängåvans fontän, 5 varv per lag. Jag och Tott är först ut från vårat lag och tar plats i fontänen bredvid datateknikerna(?) och såklart blir jag skottkärra. Ni fattar inte hur jävla halt det var att gå på den där slemmiga fontänbottnen! Man gled åtminstone en extra decimeter med händerna för varje steg man tog, tills det dök upp nåt litet elakt gruskorn som stannade upp glidandet smärtsamt effektivt. I slutet av varvet lyckas jag dessutom hitta ett jävla hål så att vattnet inte längre går till nästan-armbågarna utan istället når upp till min haka och axlar, jag blev visserligen bara extrablöt av det oväntade djupet, men stackars Tott som två steg senare klev ner i samma hål skrapade däremot upp ett oordentligt sår som fick foten att svullna upp.
Vi två valde att inte delta i fler lekar även om vi hjälpte till med att äta upp gurkan efter gurkgången.
Efter ungefär 5 eller 6 lekar så ber Kommissionen oss att ställa upp oss på ett led och en och en gå förbi de 4 kommissionsmedlemmarna. Den första gav oss varsin köttbulle, "Kommissionens kött", den andra ett glas rödvin, den tredje dubbade oss under tystnad med den stora Vispen och den fjärde tog oss högtidligt i hand och deklarerade att vi nu var Ettor.
När alla närvarande var ordentligt nedslängda i fontänen så vandrade jag och Tott (dyblöta från axlar och neråt) iväg mot bussen till henne för att duscha av oss och sova en stund före vi skulle förmysa i parken med klassen 5 timmar senare.

Sittningen var riktigt bra med många roliga tal, priser, skålar, sångar och fruktansvärt god mat (förutom ädelostsåsen under varmrätten, men man kan inte få allt). Tyvärr hade de dock blandat upp oss så att inga grupper fick sitta "hela" utan max i grupper om 4. Vilket väl i och för sig är rätt bra men jag satt med den enda tjejen från min klass som inte trivdes och vi var placerade mellan just såna där "4grupper"...
Tott fick till många mytecares förvåning inte priset för bästa nolla men vi tog igen det genom att bli Årets Guldnolleklass och få en stor pokal att dela på. Denna firades såklart med skrålande av Gargamels kampsång inför alla närvarande och 13 tequilashots under festen efteråt, jag tyckte lite synd om bartendern som fick skäll från andra för att han sprang fram och tillbaka säkert 5 gånger bara för vår skull.
Efter segertequilan kände jag mig väl egentligen nöjd för kvällen, trots att klockan bara slagit midnatt men eftersom min söta sovplats så gärna ville sitta i ett kvavt rum och capsa med 20 andra studenter kom vi ändå inte hem före halv 3.


Tack för två härliga veckor, även om jag inte var med så mycket som jag skulle velat.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Fy va drygt med fontänen, huha...

Kul med priset, grattis! ;D

Längtar tills jag ska få nollas!

2010-09-12 @ 22:32:46
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0