Hjärnsmälta

Min hjärna är inte van vid så här mycket tänkande.
Efter att ha pluggat matte och biologi hela dagarna förra veckan, skrivit ett högskoleprov på lördagen så satte jag mig med kemiduggan på söndag, tekniskt sett redan lördag kväll men då bara i typ 5 timmar. Igår unnade jag mig som den dumskalle jag är att sitta på facebook ungefär en timme på morgonen före jag gick hem och skrev mer på duggan. Efter 4 timmars skrivande som inte tagit mig längre än det G jag uppnått kvällen innan så tog jag lunchpaus och gjorde sen något jag aldrig trott attjag skulle göra. Jag bad mamma om hjälp. Jag vet att hon är var lärare i kemioch därför kan det här, men hon har verkligen aldrig kunnat förklara såna grejer på ett sätt som jag förstått. Nöden har dock ingen lag och de nästkommande 7 timmarna tillbringade vi bråkandes på mitt rum om vilka pH-halter olika salter får när man löser upp dem och hur man ska räkna ut hur många g/mol/kubik-dm det finns av olika lösningar som man bara fått pH och ena reaktantens info om.
Efter 7 timmar av bokförande över rätta svar, bråkande med varandra, omräkningar, bedjande facebookstatusar och en jävla massa frustration fick vi tillslut till 9/10 vilket innebär att jag slipepr skriva en lika stor tenta om 2 veckor. Yay!
Jag har i princip aldrig huvudvärk, kanske ett femtal gånger sen högstadiet, men sen 6tiden igår kväll så har jag inte kunnat skaka av mig en pulserande känsla på insidan av högra tinningen. Det känns som tickandet till en bomb som tänker explodera när som helst. Det är ett dygn med huvudvärk, för mig som knappt haft det alls de senaste 6 åren. Förstår ni hur mycket det får mig att överdriva smärtan? Hade det varit för 6 år sedan hade det varit så det var och jag hade jobbat igenom det. Men inte idag, idag så sitter jag och ynkar mig och poserar dramatiskt med handryggen mot pannan. Min hjärna är inte van vid att bearbetas så här hårt.
Och imorgon har jag två labbar. Och nästa vecka har jag 4 omtentor. Och tisdagen efter det har jag min första kemitenta, vilket innebär att jag har en till dugga antingen den här veckan eller nästa.
Ni anar inte hur mycket jag längtar tills sommaren när jag ska vara klar med alla de här kurserna och bara kan njuta av att åka till UppCon, London, jobba med något roligt och äntligen flytta ihop med Thorssa (i Uppsala?)!

Kommentarer
Postat av: Beelz

Låter som stressrelaterad värk.

STOP STRESSING!!!

2011-04-04 @ 22:59:00
URL: http://superfuck.blogg.se/
Postat av: Emelie

Usch, låter jobbigt det där gumman, jag håller med Beelz - det är nog stressen =/ Jag förstår hur det känns... Du klarar det här ska du se ;) Och grattis till den avklarade duggan, det var ju kanon det!

2011-04-05 @ 01:07:47
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0