Ladida

Igår blixtrade det under kvällen så att lamporna blinkade. Först trodde jag bara att jag blinkade så långsamt så att jag hann uppfatta det, men sen hörde mamma ett muller.
Erik låg hemma och var bakis och jag ville ha frisk luft så jag och Erika gick på promenad. Det var så himla häftigt väder, för det var relativt varmt, kolsvart utanför gatlyktorna, men stjärnklart och då och då lyste hela himlen vit. Men ovädret var ändå så långt borta att det tog någon minut för åskan att hinna ikapp. Men det var fint att gå så mitt i natten och prata om allt och inget.
Idag vaknade jag löjligt tidigt - halv 7 - och sen följde jag med mina föräldrar till en stor loppis där de hade hyrt ett bord och jag tänkte passa på att bli av med kläder och böcker. Kläderna har jag tyvärr kvar men jag fick iallafall så pass många gamla böcker och tidningar sålda att jag gick +15kronor efter att jag och Erika varit på bio för att titta på Dödsrelikerna en gång till.
Om 1½ timme ungefär ska Jim dyka upp. Ska bli intressant att se de två galningarna ihop när de inte träffats på en sommar...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Lät som en härlig promenad ^^ Haha, hur många gånger har du sett den där filmen nu? =P

2011-08-28 @ 21:20:50
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0