Hej igen

Så vad har hänt sen senast?
I tisdags skrev jag tenta. Den kan gå precis hur som helst, jag vet att det fanns en hel del jag inte kände att jag kunde så utantill som jag ville och de enklaste frågorna som funnits på övningstentorna fanns inte med. Men max var 40 och jag har för mig att de skulle dra gränsen på 50% vilket är precis vad jag räknade ut att jag borde kunnat skrapa ihop under de två timmarna jag satt inlåst på komvux och skrev. Vi får se som sagt. Sjukt trött blev jag i alla fall. Hade tänkt att gå över till föräldrarna och fixa lite grejer, hem och äta och sen ut på stan och fixa annat. Jag kom hem till mamma och pratade i kanske en halvtimme, gick hem och fixade mackor och te. Jag satte igång datorn och tänkte att jag kunde kolla mailen och facebook medans jag åt före jag gick vidare till stan. 7(?) timmar senare så får Erik upp mig ur soffan för att äta middag med honom. Yeah, jag var inte alls trött efter tentan, nej, nej.
På onsdag så drog jag ner till Sundsvall och Emelie för att ha massa tjejsnack, julklappsbyte och allmänt fikamys. Fan vad jag saknar henne under våra ifrån-varandra-perioder! Vi har inte setts sen i augusti nu, men samtidigt så kändes det inte som att det gått någon tid alls. Jag fick ett gott te (med chokladpraliner med mintfyllning i!) och en stor och söt tesil, och hon verkade glad för filmerna som hon fick.
Igår så satt jag hemma hos Kalle och tittade på Doctor Who i princip hela dagen. Och vi såg säsongsavslutningen när han säger hejdå till Rose! Nej, jag kan inte beskriva allt jag kände, men det var mycket.
Idag så har jag varit slöig framför TVserier mestadels, men jag var rätt duktig för ett tag sen när jag städade köket.

Och om någon av någon anledning inte tittade på den här videon när jag lade upp den på facebook så får ni göra det nu för hon är helt otroligt vacker och duktig.



Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag håller med - på tok för lång tid hade gått, men när vi sågs kändes det som det inte gått någon tid alls! I miss hanging out with you sweetie! <3 Va bra att du gilla julklapparna! Och jag gillar min också =D

2011-12-24 @ 00:29:17
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det skulle stå med ett 'tack ännu en gång!' där också =P

2011-12-24 @ 00:29:56
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Nja, när jag var liten var det så att vi firade med många släktingar, men nu på senare år brukar vi vara få som firar tillsammans =P

2011-12-26 @ 12:07:54
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0