Tycker ni inte att jag är duktig får ni faktiskt inte vara kvar på min blogg

A och Ä på mitt tangentbord är uppfuckade, så ha överseende för eventuell avsaknad.

Idag klev jag upp 7.30 - vilket i sig kanske inte är så imponerande, men då hade jag å andra sidan feber igår kväll - för att gå till jobbet. Jag duschade, kastade i mig lite frukost och cyklade ner till Apoteket. Började packa ur lådor med medicin som vanligt, jag märker för övrigt att jag är extra UppConskadad nu, förut har det funnits mediciner vars namn påmint mig om Pikachu, nu såg jag dessutom Pyramid Head och massa andra populära cosplays gömma sig bland namnen. Tog en fikpaus och drack en kopp te och åt två små kak-skorpor, sen ut och packa upp och pricka av igen. 
När jag är nästan klar med första lådan med varor som ska vara ute i butiken så sneglar jag mot klockan: 12.52 - dels skulle jag slutat 12.30 och dels hade jag på grund av det lovat att dyka upp på Komvux och skriva det först av de två infernaliska matteproven klockan 13.00 idag. Lägg märke till att jag nu varit hungrig i ungefär 1½ timme och drömt om risifruttin som jag ska köpa på väg till provet. Fat chance att hinna med den nu. Så jag skyndar mig tillbaka bakom disken och förklarar att jag måste gå medans jag bråkar med förklädesknuten. Upp på cykeln och trampatrampatrampa så fort jag orkar med min dåliga kondis och hungriga mage.
3 minuter i 1 så störtar jag in på rummet jag blivit tillsagd att infinna mig vid.
Tanten jag mailat med visar sig se ut som en gammal träslöjdsmagister, men den tanken höll jag för mig själv (och här hos er), och leder iväg mig till en tom lektionssal där hon förklarar reglerna, hjälper mig leta reda på en pennvässare och sen lämnar mig ensam i 2 timmar medans jag sitter och tragglar med mattetalen. Jag har aldrig påstått att jag är duktig på mtte, men det känns ju rätt löjligt att kämpa sig blå och bara knappt skrapa ihop ett G (tror jag) när man fick ha räknare, formelsamling och den riktiga boken med sig. Så jag skyller på hunger, stress och efter-konvent-tröttheten.
Efter två timmar kommer hon ner igen, tar mina papper och jag cyklar iväg till Kalle för att prata av hans öron och äta upp hans nudlar och godis.
Och ja, jag vill också göra ett UppConinlägg. Det kommer, jag måste bar få bli klar med all skola den här veckan före jag sjunker ner i att ladda upp några 100(?) bilder och videos här på bloggen.
Ni kan få en bild på min cosplay sista dagen nu, men inte mer än så.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Du är superduktig söt ;3 Here's hoping you passed the test! <3

Och som jag sagt förut; I totally dig your cosplay ;)

2011-06-08 @ 23:53:48
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0