Vem är Måtta och varför ska vi dricka med honom?

Emelie skrev tenta igår, jag fick tillbaka en godkänd biologitenta igår, klart vi måste ses för en efter-tentan-fika!
Efter en snabbvända förbi UKK där UppCon ska vara i helgen så att jag kunde förvägs-hämta ut mitt inträdesband skulle vi hitta ett fik.
Jag: Vad känner du för?
Emelie: Jag vet inte, känner du för nåt särskilt?
Jag: Jag vill nog ha ... vitt vin!
Emelie: Åh! Vin!
And so it was the hunt began. Vi svängde in på två resturang/fik, såg priserna och svängde ut igen. Till slut hamnade vi på Norrlands nation, närmare bestämt Orvars krog, där vi köpte varsitt glas vin och varsitt glas cider att skölja strupen med. Men vi skulle ju faktiskt fika också, så jag köpte en tallrik med pommesfrites och hon tog en med nachos.
När vi fått i oss vad vi köpt och tittat på klockan (och insett att snällaste systemet stänger om en halvtimme) så sa vi snabbt hejdå till italienaren Mario som vi snackat med och rusade iväg till hennes cykel.
WE MADE IT! Så när vi stod flåsandes och svettiga på systemet med 10 minuters mariginal till stängning så plockade vi på oss en box med vitt och en flaska rött och var väldigt nöjda med oss själva, sen gick vi över till CityGross och köpte kakor, mörk choklad, 7up och jordgubbar och var ännu nöjdare.
Vidare hem till Emelie där vi nördade oss med fina pojkar och första akten av AVPM, fy fan vad vi skrattade. Allt medans vinet och chokladen flödade. Vi var iallafall lite måttfulla och drack bara upp ungefär halva vinboxen, men hela flaskan Rodeberg gick åt.
Vid halv 2 så placerades jag och mitt packade arsle på en buss som tackochlov var utan byten hem till Beelz och flogsta medans Emelie var söt nog att följa med mig hela vägen via telefonen så hon kunde "se till" att jag kom hem som jag skulle.

Idag lyckades jag återigen med bedriften att vakna utan baksmälla, även om jag tror det kan ha varit gränsfall så seg i huvudet som jag var, men efter en lakrisaltablett, två bitar baconlindad kyckling (tack Beelz, du är en ängel), en dusch och snaaart en liter päronsaft så börjar jag klarna upp. Vilket antagligen är lika bra med tanke på kvällens studentpubrunda....


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, I love how you're describing it all, it really was an awesome evening/night! =D <3

2011-06-05 @ 22:35:57
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0