En rubrik

De har äntligen lagt in nytt golv i dansstudion så att man kan landa på golvet eller allmänt kråma sig där med utan att knäna vill ta självmord och att tröjan fastnar och så! Ni anar inte hur sjukt glada och exalterade alla blev när vi upptäckte det!
Det går mycket långsammare och är mycket mer fokus på styrka det här varvet än det var första gången som jag gick nivå 1. Nu har vi knappt lärt oss en tredjedel av tricken vi kunde i slutet av förra kursen, och två tredjedelar har gått... Jag fattar också att det tar längre tid när vi är en större grupp, men kan 3 personer verkligen sinka kursen så mycket? Plus att det är mycket mer fokus på att bygga upp styrka nu, vilket är jättebra, jag vet att jag behöver det, men det gör att det tar extra lång tid mellan de nya tricken. Plus att det känns inte riktigt lika superkul nu när man gör armhävningar så fort man inte får göra poleups (dra upp dig så högt du når i stången med armarna i 90 grader och håll till du glidit ner på golvet) på stången. Förra gången körde vi stretchövningar när vi inte fick öva på nya snurrar... Det är fortfarande superkul och veckans höjdpunkt, vi dansar ju fortfarande, men lite grann önskar jag att jag gått vidare på nivå 2 direkt istället för att stanna kvar och nöta. Eller åtminstone att jag haft råd att gå 2an parallellt.
Dessutom innebär den här sinkningen att vi inte ens lärt oss alla trick som är med i koreografin än heller, förra gången så var det här lektionen så man satte ihop allt och började nöta. Och snart är det avslutning. Och jag vill dansa, dels för att jag vill dansa och dels för att jag vill visa vad jag lärt mig, men om det går så här segt kommer ingen i gruppen ha hunnit lära sig och jag vill ju inte dansa själv... Vad tycker ni?


Jag sitter förresten vid min laptop igen som pappa har magiskat hel. Tyvärr så kostade det tydligen ett offer i form av scrollern...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Va jobbigt när det känns sådär, att man inte vet riktigt vilken nivå man ska satsa på... Men kör som det känns bäst för dig, jag har ju inte sett dig dansa (tyvärr!) men jag tror du säkerligen är jätteduktig ^^ (And btw, jag kommer inte vara i s-vall den 9e, it sucks =()

2011-11-22 @ 15:46:18
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Nej, Sofia är inte medlem, så hon får dyka upp senare om jag får gå på soundcheckpartyt =P

2011-11-24 @ 20:57:21
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0