Umeå :3

Ja, jag är fortfarande här. Jag tycker fortfarande om hela min klass, förutom skåningarna som verkar vilja stöta sig med mig vad jag än säger. Och så förstår jag mig inte riktigt på norskan som envisas med att ha med sin 6månaders bebis in på kemilabbet...
Våra labbar är ascoola! Igår lekte vi med genkloning och gjorde självlysande bakterier och idag har vi gjort antibiotika (mot urinvägsinfektioner). Och nu är Micke godkänd på sin statistik så imorgon ska jag få hans histogram så att jag äntligen kan bli godkänd och börja få betalt för att jag pluggar.
Fikagänget; Micke, Gladness, Catharina (och Frida lite grann) är förresten hur jävla bra som helst! Det är skitsynd att vi inte går en reguljär utbildning utan distans istället. Idag så satt vi hemma hos Gladness och åt kladdkaka och snackade om gud vet vad i typ 6 timmar efter skolan, och det är det kortaste vi har suttit och snackat under hela veckan. Så jävla kul folk, särskilt när de sitter och trashtalkar skåningarna! Nej, det är kanske inte snällt, men jag är inte så jävla snäll av mig så det struntar jag i. Imorgon så har vi katalaslabben och sen är det klart (har jag för mig) för den här inneveckan, så vi får se vad so hittas på då. Och sen på lördag är det äntligen zombiewalken! Fast det är bara jag och Erii som ska gå, och så en snubbe från Sundsvalls walk, och V från Kawaiicon, resten är främmande zombies.
Jag och Erii gjorde för övrigt världens godaste improviserade köttfärslimpa igå för att ha till frukost idag. Massa rödvin och vitlök, den blev awesome!

Kommentarer
Postat av: Emelie

6 månaders bebis i ett kemilabb?? Det lät ju... Dumt O.o

Va roligt det låter med labbarna, det tyckte jag alltid var roligast med NO:n - att få labba på kemin! =D

Låter som du trivs iaf, härligt =)

2011-11-11 @ 09:59:05
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0