tumblr-break

Två dagar utan tumblr. Det är skitsvårt att veta vad man ska göra med all tid. Jag menar, jag vet att jag ska plugga, men just nu så har jag ingen ork så jag sitter mest bara och funderar på vad internet var före jag hittade tumblr. Och minns inte så mycket.
Istället hamnar jag långt bort från datorn under dagarna, men det är fint. Jag har hört att det här med att gå på promenader och träffa kompisar är sånt som normala människor ska göra.
Igår satt jag och funderade på om jag skulle ta en promenad med eller utan sällskap när Kix frågade om jag ville fika med henne och Erika. Jag kom hem 9 timmar senare. Och hade haft riktigt trevligt.
Idag tog jag faktiskt den där promenaden, som blev 60% cykeltur 40% promenad för att min kondition suger, ut till smitingen där jag satt och stirrade på vågorna och kände hur jag saknat havet ett bra tag. Sen cyklade jag in mot stan igen och väckte Kalle så att han kunde underhålla mig lite till.
Han visade en video som är den genuint sjukaste video jag sett. Och jag vet, när man hänger på de konstiga delarna av internet så hör man hela tiden att "det här är det sjukaste du någonsin har sett" så jag tog det inte så seriöst när han sa det. Men det stämmer fan! Kolla själva.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, intressant när man tänker på hur beroende av internet vi faktiskt är (läste en artikel om det nyss för plugget =P), och hur lockande det kan vara när man vet man borde/måste göra annat, som att plugga xP

2011-10-26 @ 00:36:19
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0