Världen suger, tack och lov finns det snälla människor i den.

På lördag är det halloweenfest på kårhuset igen. Jag, Erik och en William som jag mötte på kawaiicon ska gå ihop och jag har tagit på mig att fixa förköpsbiljetterna. Igår var jag ändå i Sundsvall så jag tänkte passa på att köpa dem då, när jag kommer dit så visar det sig att kårexpeditionen har stängt på just onsdagar.
Så jag åker tillbaka dit idag. Nej, förköp får man bara göra om man pluggar på Sundsvalls campus, inte ens Härnösand funkar, trots att det är samma skola. Så jag klampar grinigt iväg till biblioteket där jag lägger beslag på en dator och börjar stalka fram alla sundsvallsstudenter jag kan komma på via facebook. Ingen lycka där tydligen, men framför datorn bredvid mig sitter en rätt trevlig journaliststudent och hennes kompis. De tänker gå på festen och har bara en kompis som de ska dra med sig så de har plats för att skriva upp vårat sällskap också. Great! Vi går tillbaka dit, blondinen ojar sig över att man måste vara där före 11 och inser att hon nog har 2 kompisar trots allt (maxantal att skriva med sig) medans brunetten blir mer och mer osäker på om hon ska gå. Jahapp, så mycket för den lösningen.
Men skam den som ger sig!
Jag står kvar där och glor på kön som masar sig framåt och försöker identifiera passande värddjur. Problemet är just det att jag behöver minst 2 personer att snylta gästplatser från. Lagom till lunchstägningen så kommer det in ett par och desperat som jag är kastar jag mig över dem. Jo då, båda två pluggar på campus, nej de hade inte tänkt att gå med några övriga kompisar. Så efter närmare 2 timmars frustration så har jag äntligen hittat våra räddare, för det är klart att de var gulliga nog att låta mig skriva ner oss på listan med dem som förevändning. Så nu får vi gå ut och röja på lördag ändå, men vi måste dyka upp samtidigt som de två. Så fram tills lördag midnatt har jag en telefonkontakt som heter "Snylt".
Det är fint med människor som orkar vara snälla mot främlingar.
Och i min återberättelse så låter de första tjejerna rätt taskiga, men ha i åtanke att jag var en galning i biblioteket som efter en minut hade bestämt att de skulle bjuda mig, och två för dem ännu mer främmande typer, på fest.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, du är så duktig på att hitta lösningar sådär, att bara hoppa på två främmande människor och be de ställa upp, and it's awesome ;)

2011-10-27 @ 23:42:30
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Oh, va roligt! Är jag i Sundsvall då är det klart som fan jag ska komma och kolla då, skitsamma hur jag mår, haha! ;D (Vet inte än vilket datum operationen blir =/)

2011-10-28 @ 12:54:59
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0