Up all night...

Erik klagade på något ljud imorse utan att jag fattade vad han menade. Nåt konstigt ljud som kom från bortre sovrumsväggen, och alltså inte var datorn som brusade.
Jag brydde mig inte så mycket utan tänkte att det är sånt man får leva med när man bor i lägenhet, precis som att golvet vibrerar när grannarna under oss borrar i vad-de-nu-borrar-i-och-har-gjort-i-en-vecka.
En granne som var galen helt enkelt, inget att bli så frustrerad över. Men tydligen hade det här konstiga ljudet hållit Erik uppe hela natten och han fann det oerhört enerverande.
Till slut så har jag och mitt sega arsle ändå tagit oss upp ur sängen och har glömt allt om det konstigt durrande (ja, durrande, inte surrande) ljudet i sovrumsväggen. Till skillnad från Erik som bestämmer sig för att gå till botten med det elaka ljudet.
Efter ett tag kommer han in i vardagsrummet med en mystisk min och frågar om jag vet vad som gjorde ljudet inatt? Nej, hur skulle jag veta det? Jag sov.
Tydligen så kom ljudet inte alls från väggen när han forskade lite, det kom från min byrå, närmare bestämt den nedersta lådan som har allla små extra grejer som jag inte visste vart jag annars skulle ha. Jag menar, någonstans måste jag ju förvara mina Guinesshattar och benvärmare. Men jag fattar fortfarande inte vart det här leder...
Tydligen så var batterierna inte alls slut, de bara glappade...

Inatt hade min rabbit av någon anledning bestämt sig för att det var en jättebra tid att spontant gå igång, och hålla Erik vaken.

Och ja, min största frustration i det hela är att den är glapp och att den därför lurade mig att tro att batterierna var slut.


Kommentarer
Postat av: Beelz

Hahaha, vilket jävla Senfield ögonblick.

älskar klippet också!

2011-09-29 @ 21:09:58
Postat av: Richie

Hahaha! And now I have an amusing story for morning fika :)

2011-09-30 @ 06:27:12
Postat av: Emelie

Hahaha, fan va stört! xD

2011-10-02 @ 19:55:31
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: s.

Haha! Det får mig att minnas den gången när jag var i tioårsåldern (kanske?) och det var något konstigt ljud som kom från väggen in till grannen. Men som visade sig komma från en låda i bokhyllan där tetrisspelet låg och hade spelat sig självt hur länge som helst. Mamma ringde till och med vaktmästaren, om jag inte missminner mig! :P

2011-10-06 @ 20:33:48
URL: http://www.sandralinneas.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0