bgkaäs

Trött.
Jag vaknade strax efter 10 i fredags. Dansade i 4 timmar, kom hem och fixade med viktiga papper. Glömde bort att sova i tid. Gick till bussen vid 3 på natten. Stod på 7eleven i Sundsvall och försökte hålla mig vaken och koncentrerad på de viktiga papprerna mellan 4 och 6. Tog ett tåg med skrikiga passagerare. Sov sammanlagt en timme, men längsta gången var 15 minuter så räknas egentligen inte. Kom fram till Stockholm vid 10, frågade tunnelbana-remse-stämplande gubben vilket tåg jag skulle ta och vart. Lyckades förstå, mycket stolt över mig själv. Kliver ut på gatan och inser att jag inte har någon aning om vart jag ska, hoppar på en förbipasserande gubbe som ser snäll ut, han pekade åt rätt håll och plötsligt hade jag hittat fram till Apoteket ABs huvudkontor.
Vi var 22 studenter som blivi ditskickade av våra apotek för att lära oss mer om egenvård så att vi faktiskt får svara på frågor när kunder undrar saker. I 5 timmar var vi där och lärde oss om kundbemötande och rekomendationsgivningar. Jag drack jättemycket varm choklad för i takt med att det fulla dygnet av vaken tid närmade sig hade jag frusit. Och man blir ju inte direkt piggare av att hacka tänder i 7 timmar, så varm choklad med socker var min räddning. Men det var en trevlig grupp av folk från alla apoteksutbildningar i Sverige, även om jag inte får säga något om vad vi faktiskt gjorde för att folk kan avkoda "lära sig om kundbemötande och rekomendationsgivningar" till företagshemligheter.... Vid 4 var vi klara för dagen och vid 6tiden satt jag på tåget hem igen. Där jag inte kunde sova eftersom jag nu var inne i ett övertrött, finssande stadie. Vid 8 lyckades jag lugna ner mig igen och någon gång under fönstertittandet somnade jag för 20 över 8 vaknade jag. Sen fortsatte jag försvinna i 5-minuters intervaller tills 9 när det var lika bra att vara vaken igen eftersom tåget skulle anlända till Sundsvall vid 10. Så vid 11 kom jag äntligen hem.
Och vid 10 idag kunde jag inte sova mer.
Därmed inte sagt att jag är utvilad. Och nu har jag tillbringat hela dagen med att snörvla och nysa. Heja mig....

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men åh, va jobbigt det där lät, totalt brist på sömn och för mycket ansträngning för kroppen =/ Duktig du var som tog dig igenom det iaf! Hoppas du inte ska behöva bli förkyld nu inte! Krya på dig söt! <3

2012-05-06 @ 20:59:48
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0