IIIIIIH!!!!

Så när jag ringde på den där konstiga annonsen jag nämnde i förra inlägget lät saker helt plötsligt ännu mer suspekt. Yay? Så jag drog med mig Kalle som extra-rumpa för att titta på lägenheten som han döpt till "rape dungeon" efter den info vi fått. 
It was not a rape dungeon. Det var en hobhåla! Lägenheten visade sig vara tokigt fin, med stort härligt kök, ett mysigt allrum, en förstorad sovalkov och sen golvvärme i det lilla badrummet. Både han och jag blev rätt kära i stället på en gång, och inte bara för att snubben som bor där nu var grymt trevlig med tre fina hundar. 
Men hyresvärden googlade mig och hittade facebook, så min poledance kom ut. Han är ok med att jag dansar men mer tveksam på att jag ska få ha stången uppe i lägenheten. Men å andra sidan finns det ett litet gym i ett av hans andra hus där jag kan få sätta upp den, så vi provade det igår. Den gick upp som den skulle och han verkar inte så konstig när man träffar honom i person. Så imorgon ska vi skriva på kontrakt och sen flyttar jag in den första maj!
Min första egna lägenhet. Det känns rätt stort och häftigt. Nu behöver jag bara en massa möbler att fylla upp den med. Jag tvivlar på något sätt på att en säng och en massa bokhyllor räcker till om man ska ha folk över. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0